ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - WHITE PEGASUS

Διεύθυνση - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Διεύθυνση: ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ Τ.Κ. - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Τ.Κ.: 44004
Περιοχή - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Περιοχή: Ιωάννινα Κατηγορία - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Κατηγορία: ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τηλέφωνο - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο: 2653042204 Fax - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Fax: 2653042204
Κινητό - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Κινητό: 6977011275 E-mail - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ E-mail: daphne.whitepegasus@gmail.com
Υπεύθυνος - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Υπεύθυνος: ΔΑΦΝΗ ΔΗΜΟΥ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΙΠΠΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Ιστοσελίδα:
www.white-pegasus.gr Ιππασία για όλες τις ηλικίες και επίπεδα γνώσης στα πιο όμορφα τοπία της Ηπείρου, στο Πάπιγκο, ένα από τα 46 χωριά των Ζαγοροχωρίων, στον πυρήνα του εθνικού δρυμού της Βόρειας Πίνδου. Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα να ζωγραφίζει κόκκινα τα πανέμορφα βραχώδες όρη τις Βόρειας Πίνδου ιππεύοντας στους πρόποδες της Αστράκας(2,436μ). Επίσης μπορείτε να θαυμάσετε την άγρια φύση βλέποντας αετούς και ξεφτέρια να αιωρούνται από πάνω και να κυνηγάνε τα μικρά θηλαστικά της περιοχή...
Επισκέπτες: 31726

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - WHITE PEGASUS

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - WHITE PEGASUS

www.white-pegasus.gr

Ιππασία για όλες τις ηλικίες και επίπεδα γνώσης στα πιο όμορφα τοπία της Ηπείρου, στο Πάπιγκο, ένα από τα 46 χωριά των Ζαγοροχωρίων, στον πυρήνα του εθνικού δρυμού της Βόρειας Πίνδου.

Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα να ζωγραφίζει κόκκινα τα πανέμορφα βραχώδες όρη τις Βόρειας Πίνδου ιππεύοντας στους πρόποδες της Αστράκας(2,436μ). Επίσης μπορείτε να θαυμάσετε την άγρια φύση βλέποντας αετούς και ξεφτέρια να αιωρούνται από πάνω και να κυνηγάνε τα μικρά θηλαστικά της περιοχής. Και σε μια τυχερή μέρα ίσως τύχει να δείτε καμία αλεπού, λαγό η αγριογούρουνο να ξεπετάγεται μπροστά ή να δείτε μια καφέ αρκούδα να σκαρφαλώνει στα μακρινά βράχια.

Ήταν όνειρο ζωής να έχουμε ένα κοπάδι άλογων και μπορέσαμε να το εκπληρώσουμε το φθινόπωρο του 2005, ξεκινώντας την εταιρεία «Λευκός Πήγασος». Ξεκινήσαμε παίρνοντας ζευγάρια για μικρές βόλτες και ορειβασίες στην γύρω περιοχή σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους για την οικολογία της περιοχής. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στις διαδρομές ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Επίσης, ελπίζουμε για τις διαδρομές μας στην ευρύτερη περιοχή του Παπίγκου ότι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι το οποίο αναδυκνείει την μαγεία της περιοχής. Ελπίζουμε ότι ο καθένας θα μας αφήσει με μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μια τέτοια περιοχή με τόση άγρια ομορφιά είναι τόσο ιδιαίτερο και αναγκαίο και επίσης πολύ απλά, με μια καταπληκτική εμπειρία.

Μαζί με την αγάπη μας για τα άλογα, είναι και μία αγάπη για τα σκυλιά Πυρηναία, και γι' αυτό έχουμε συνδυάσει ιππασία και ορειβασία με την αναπαραγωγή και πώληση καθαρόαιμων κουταβιών Πυρηναία. Ελπίζουμε ότι με τα κουτάβια μας θα μπορέσουμε να προσφέρουμε εναλλακτική επιλογή στους τσοπάνους για την προστασία των κοπαδιών τους από τους λύκους και τις αρκούδες και χαρά και προστασία στις οικογένειες οι οποίες θα τα διαλέξουν για το σπίτι τους.

Όλες οι διαδρομές μας γίνονται σε λιβάδια και δασώδεις εκτάσεις κάτω από την επιβλητική θέα των βουνοκορφών της Αστράκας και με έναν έμπειρο οδηγό-ιππέα. Τα άλογα είναι όλα εκπαιδευμένα και μαθημένα με τον κόσμο, ψάχνοντας για χάδια και αγάπη όπου είναι δυνατόν. Οι διαδρομές συμπεριλαμβάνουν εύκολες και άνετες πορείες για αρχάριους αλλά και για γνώστες της ιππασίας, με διάρκεια από 15 λεπτά έως και σχεδόν 2 ώρες σε σημεία κοντά στο χωριό.

Διαδρομές που απαιτούν μια προηγούμενη εμπειρία ιππασίας επίσης υπάρχουν, με διάρκεια από μια ώρα έως και ολόκληρη μέρα. Μελλοντικά προβλέπονται και οργανωμένες βόλτες με διανυκτέρευση στο βουνό για τους πιο τολμηρούς.

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - WHITE PEGASUS

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]